Køb ansvarligt

Vi holder af vores børn og den verden, de vokser op i.

Som forældre står vi over for et stort ansvar. Vi opfordrer vores børn til at opdage deres personligheder gennem leg; vi lærer dem respekt for hinanden, for sig selv og for verdenen omkring dem; og vi hjælper dem med at vokse op til at være tillidsfulde voksne.
 
Hos Gro vil vi støtte forældre i disse vidunderlige udfordringer.

Lykkelige familier

Vi forstår, at du som forælder vil gøre dit barn til en del af dit rolige og opmærksomme univers. Der er meget kaos i verden, så det rolige liv, du skaber i dit hjem, vil være et sikkert tilflugtssted for dine små til at bremse og slappe af. Derfor henter vi vores inspiration fra naturen ved at vælge subtile, desaturerede farver for at skabe en tidløs, klassisk stil, der er smuk i sin enkelhed.

Samtidig respekterer vi børnenes behov for fantasi og kreative udtryk. Vores behagelige pasform er skabt til endeløs legende opdagelse, og vores printdesign udløser forsigtigt den uspolerede fantasi hos børnene, der bærer dem.

 

Lykkelig verden

Vi er opmærksomme på, at vores familier alle er en del af en større verden, hvis fremtid er i vores hænder. Bæredygtighed er ikke kun et trendy ord for os; det er kernen i alt, hvad vi gør. Vores naturlige ressourcer er begrænsede, så vi behandler dem med respekt og forsøger at beskytte dem så godt vi kan.
Vi er stolte af at producere 98% af vores tøj og tilbehør i Tyrkiet, som er selvforsynende med bomuld, hvilket kraftigt reducerer vores CO2-aftryk i trikotproduktion. Vi optimerer yderligere vores forsyningskæde ved at købe fra lokale, tyrkiske leverandører så meget som muligt. Vi vil hellere investere lidt mere i råvarer end import fra fjerne steder, hvilket ville have en negativ indvirkning på vores miljømæssige fodaftryk.
Ved at investere i materialer af højeste kvalitet til vores produktion sørger vi for, at vores tøj er lavet til at holde. De vil overleve tumler og eventyr fra mere end et barn, så de kan blive videregivet igen og igen. Vores subtile design og minimalistiske farvepalet garanterer desuden en stil, der er unisex og sæsonløs, og som kan kombineres over forskellige kollektioner.

Vores mål er at give dig mulighed for at købe med omhu, finde mere glæde i det, du køber, og være glad for det i længere tid.