Nyd GRATIS FRAGT på alle ordrer over 100 €.
Vi sender hele verdenen.
Levering 1-3 hverdage.


 
Sådan afgiver du en ordre
For at afgive din ordre skal du vælge den eller de varer, du ønsker at købe, ved at føje dem til din indkøbskurv. Fortsæt til kassen siden, hvor du bliver bedt om at indtaste dine personlige oplysninger og bliver tilbudt at oprette en konto.
Vi har flere verifikationsfaser for at give vores kunder det højeste niveau af sikkerhed. Du behøver ikke være logget ind for at afgive en ordre. Du har dog brug for en gyldig e-mail-adresse og kontaktoplysninger for at betale. Du har altid mulighed for at registrere en konto i kassen for at lette fremtidige ordrer og modtage tilbud. Forsendelsesomkostninger afhænger af fragtmulighed, pakkevægt og destinationsland, faktiske forsendelsesomkostninger vises tydeligt i kassen, før du gennemfører en ordre. Gratis forsendelse på ordrer over 100 €.

 
Ordrebekræftelse
Når din ordre er gennemført, modtager du en ordrebekræftelse via den e-mail-adresse, du har angivet på kassen. Hvis ikke, bedes du kontakte os på info@gro.dk, så kan vi hjælpe dig i denne sag.
Returret
Hvis du vil returnere en ordre, skal du downloade følgende returetiket: Download etiket
 
Leveringsinformation
Vi tilstræber at sikre, at du modtager din ordre så hurtigt som muligt. Når din ordre er sendt, behandler lageret derefter din ordre den følgende hverdag. Derefter plukkes, pakkes og afsendes. Når den er på vej til dig, modtager du sporingsoplysninger. Du modtager din ordre inden for 1-3 hverdage. Pakkerne transporteres ikke i weekenden og på helligdage. Bemærk venligst, at de estimerede leveringstider (1-3 hverdage) er estimater og kan variere. Som kunde er du også i stand til at indtaste en anden leveringsadresse end din fakturaadresse i kassen ved at vælge "Send til en anden adresse". Bemærk, at den alternative leveringsadresse skal være i samme valuta / land som din fakturaadresse.
 
Bemærk venligst
Alle gældende importafgifter, clearingsgebyrer, mæglergebyrer, lokale moms eller andre tillægsgebyrer er kundens ansvar og skal betales af kunden ved modtagelsen af forsendelsen. Hvis der gælder skat og afgifter, skal du betale disse for at frigive din ordre. Derudover kan lokal toldpraksis muligvis kræve, at du leverer yderligere oplysninger for at rydde din ordre. Disse regler varierer fra land til land. Din lokale regering bestemmer told- og toldafgifter. Kontakt dit lokale toldkontor for mere information.
 
Afgiver du din ordre inden kl.15.00 på en hverdag, forsøger vi at få den afsendt samme dag. Når din ordre er pakket og klar til afsendelse, modtager du automatisk en kvittering pr. e-mail med tilhørende Track & Trace nummer, så du kan følge
forsendelsen. Leveringstiden er 1-2 dage. 
 
Priseksempler på levering:
Pakkeshop opnås fri fragt ved køb over 750 kr. og ellers 40 kr.
Hjemmelevering opnås fri fragt ved køb over 750 kr. og ellers 70 kr.
Business opnås fri fragt ved køb over 750 kr. og ellers 40 kr.
Afhentning kan også ske på vores adresse i Odense.