Fragt 39 til nærmeste GLS pakkeshop
Levering 1-3 hverdage.


 
Sådan afgiver du en ordre
For at afgive din ordre skal du vælge den eller de varer, du ønsker at købe, ved at føje dem til din indkøbskurv. Fortsæt derefter til kassen, hvor du vil blive bedt om at indtaste dine personlige oplysninger og samtidig tilbudt at oprette en konto.
Vi har flere verifikationsfaser for at give vores kunder det højeste niveau af sikkerhed. Du behøver ikke være logget ind for at afgive en ordre. Det kræver dog en gyldig e-mail-adresse samt kontaktoplysninger for at betale. Du bliver tilbudt muligheden for at oprette en konto ved kassen for at lette fremtidige ordrer og modtage eksklusive tilbud. Forsendelsesomkostningerne afhænger af fragtselskaber, pakkens vægt og destinationsland. De beregnes ved check ud og vises tydeligt, inden du gennemfører din ordre. Gratis forsendelse tilbydes i Danmark på alle ordrer over 1000 DKK.

Ordrebekræftelse
Når din ordre er gennemført, modtager du en ordrebekræftelse via den e-mail-adresse, du har angivet ved check ud. Hvis ikke, bedes du kontakte os på info@gro.dk, så kan vi hjælpe dig.
 
Leveringsinformation
Vi tilstræber at sikre, at du modtager din ordre så hurtigt som muligt. Når din ordre er sendt, behandler lageret derefter din ordre den følgende hverdag. Derefter plukkes, pakkes og afsendes. Når pakken er på vej til dig, modtager du sporingsoplysninger. Du modtager din ordre inden for 1-3 hverdage. Pakkerne transporteres ikke i weekenden og på helligdage. Bemærk venligst, at de estimerede leveringstider (1-3 hverdage) er estimater og kan variere. Som kunde er du også i stand til at indtaste en anden leveringsadresse end din fakturaadresse i kassen ved at vælge "Send til en anden adresse". Bemærk, at den alternative leveringsadresse skal være i samme valuta / land som din fakturaadresse.
Returret
Hvis du vil returnere en ordre, bedes du sende en mail til info@gro.dk, så vil vi være behjælpelig med retur label. Du har 30 dages returret.
 
Bemærk venligst
Alle gældende importafgifter, clearingsgebyrer, mæglergebyrer, lokale moms eller andre tillægsgebyrer er kundens ansvar og skal betales af kunden ved modtagelsen af forsendelsen. Hvis der gælder skat og afgifter, skal du betale disse for at frigive din ordre. Derudover kan lokal toldpraksis muligvis kræve, at du leverer yderligere oplysninger for at rydde din ordre. Disse regler varierer fra land til land. Din lokale regering bestemmer told- og toldafgifter. Kontakt dit lokale toldkontor for mere information.
 
Afgiver du din ordre inden kl.15.00 på en hverdag, forsøger vi at få den afsendt samme dag. Når din ordre er pakket og klar til afsendelse, modtager du automatisk en kvittering pr. e-mail med tilhørende Track & Trace nummer, så du kan følge forsendelsen. Leveringstiden er 1-3 hverdage. 
 
Priseksempler på levering:
Pakkeshop opnås fri fragt ved køb over 1000 kr. og ellers 39 kr.
Hjemmelevering opnås fri fragt ved køb over 1000 kr. og ellers 70 kr.
Business opnås fri fragt ved køb over 1000 kr. og ellers 45 kr.
Afhentning kan også ske på vores adresse Kildemosevej 5-7, 5000 Odense C.